Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Naručite špagete u restoranu i slomite zube na njima. zvuči nevjerojatno? Upravo to dogodilo se Chrisu Craigmilesu iz Grosse Pointea u Michiganu.


Ugodna subotnja večer za Chrisa se pretvorila u bolno iskustvo prilikom posjeta lokalnom restoranu. Naručio je špagete s piletinom i parmezanom, i požalio. 'počeo sam jesti i primijetio sam hrskanje. Nisam nikako mogao dokučiti zašto bi špageti bili hrskavi, a tad sam osjetio oštru bol', ispričao je za portal ClickOnDetroit.com.

Vezani članci Špinat, ilustracija Provjerite imate li ga doma: Povlači se još jedan proizvod s hrvatskih polica Hrana na ljetovanju (Foto: thechive.com) - 6 Htjeli su samo pojesti nešto domaće na ljetovanju, a poslužene su im čudnovate kreacije

>> Najodvratnije stvari nađene u hrani

Restoran je napustio, ni više ni manje, nego s tri slomljena zuba. 'Ispljunuo sam komadiće svojih zubi i nekakav crni komadić. Bio je tvrd, poput plastike', objasnio je Chris. Vlasnik restorana Daniel Curis, preuzeo je odgovornost za incident na sebe.

Curis je rekao kako su menadžeri restorana našli još nekoliko sličnih komadića plastike u umaku, koji se radi u njihovoj kuhinji. Ipak, ne zna se kako su komadići plastike dospjeli u umak.