Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obrok koji mu je prisjeo

Polomio zube na špagetima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Naručite špagete u restoranu i slomite zube na njima. zvuči nevjerojatno? Upravo to dogodilo se Chrisu Craigmilesu iz Grosse Pointea u Michiganu.

Ugodna subotnja večer za Chrisa se pretvorila u bolno iskustvo prilikom posjeta lokalnom restoranu. Naručio je špagete s piletinom i parmezanom, i požalio. 'počeo sam jesti i primijetio sam hrskanje. Nisam nikako mogao dokučiti zašto bi špageti bili hrskavi, a tad sam osjetio oštru bol', ispričao je za portal ClickOnDetroit.com.

Pročitajte i ovo Povlači se dimljena kobasica Bakterija Listeria Povlači se suhomesnati proizvod, provjerite jeste li ga kupili Muškarac je pojeo samo jedan zalogaj curryja i umro od alergijske reakcije kobna reakcija Pojeo samo jedan zalogaj jela s piletinom i srušio se: Umro je za nekoliko dana

>> Najodvratnije stvari nađene u hrani

Restoran je napustio, ni više ni manje, nego s tri slomljena zuba. 'Ispljunuo sam komadiće svojih zubi i nekakav crni komadić. Bio je tvrd, poput plastike', objasnio je Chris. Vlasnik restorana Daniel Curis, preuzeo je odgovornost za incident na sebe.

Curis je rekao kako su menadžeri restorana našli još nekoliko sličnih komadića plastike u umaku, koji se radi u njihovoj kuhinji. Ipak, ne zna se kako su komadići plastike dospjeli u umak.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene