Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najodvratnija hrana

Najodvratnije stvari nađene u hrani

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obožavate hranu, a želite na dijetu. Možda vam pomogne lista najodvratnijih sastojaka ikad pronađenih u jelu.

Miš u umaku

Pročitajte i ovo Ilustracija Ubijen je Krvavi napad u Francuskoj: Muškarac nožem napao ljude, ubio jednu osobu Ilustracija NADIMLJE SE INFLACIJA Hrvatska u vrhu zemalja s najvećim poskupljenjima: Cijena kruha samo buja, koliko tanke šnite mogu biti?

Cate Barret iz SAD-a u lokalnoj je trgovini kupila staklenku umaka curryja. No kada je umak stavila u tavu, kako bi ga pogrijala, primijetila je izbočinu. Na njezino veliko iznenađenje, u umaku je uz začine bio i mrtav miš. Staklenku je vratila u trgovinu, a sve što je dobila je isprika vlasnika.

Iznenađenje u kruhu

Jedna je žena iz Sjeverne Irske kupila kruh, narezala ga, a kada ga je stavila u usta, imao je čudan okus. Bio je nekako gumast, a pronašla je i nepoznate sastojke. Kruh je odnijela na testiranje, koje je pokazalo da je čarobni dodatak u tijestu bila samljevena rukavica, koja štiti pred vrućinom. Tajni sastojak pekarni je donio kaznu od 75 funti.

Poseban dar u Happy Mealu

Majka dvoje djece sinovima je kupila menije sa kojima se dobije i poklon za djecu, ali kako šestogodišnjak nije htio jesti, uzela ga je ona. Uzela je najveći komad piletine, ali ju je stariji sin spriječio da ga stavi u usta. Naime, u usta je skoro stavila kokošju glavu. Iznenađenje im je donijelo dva tjedna besplatne hrane i 100 tisuća dolara odštete.

Oružje u žemlji

John Agnesini je kao i svako jutro u svojem omiljenom restoranu u podzemnoj željeznici kupio svoj omiljeni sendvič. Nakon nekoliko ugriza, u žemlji je osjetio nešto čudno. Prije sljedećeg ugriza, na sreću, odlučio je provjeriti i u žemlji je pronašao nož.

Poseban sastav dijetnog soka

Fred DeNegri je kod kuće roštiljao, kada je odlučio popiti dijetni sok. No požalio je nakon prvog gutljaja, jer je tekućina bila gušća nego inače i imala je neobičan okus. Nazvao je zdravstvenu inspekciju, koja je ustanovila kako se u boci nalazila žaba, koju je kiselina iz pića već dosta nagrizla.

 

Riblji brodet sa zaštitom

U američkom lancu morske hrane žena je naručila riblji brodet. Zagrizla je, ali sve je bilo gumasto. Pogledala je i vidjela da je upravo zagrizla kondom. Restoran je tužila, a dobila je i odštetu.

Hrskava užina s nogama

Jedan je muškarac kupio hrskavi snack sa sezamom. No oblik mu se učinio neobičnim, a kad je malo detaljnije pogledao, ugledao je žohara pokrivenog sezamom.

Sladoled posebnog okusa

U jednom australskom baru skoro je došlo do tučnjave kada je stranka vlasnika optužila da u sladoled dodaje fekalije. Bračni par Whyte čokoladni je sladoled odnio zdravstvenom inspektoru, koji je pronašao tragove blata. Osoblje bara bračni je par zatim optužilo da su blato sami podmetnuli, jer su restoran tužili i tražili milijun dolara.

>> Masna hrana stvara ovisnost kao heroin

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene