Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Djevojka je duge plave kose'

Policija izdala tjeralicu za Snježnom kraljicom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Kentuckyju je trenutačno vrlo hladno, a mjesna policija okruga Harlan odlučila je oraspoložiti svoje sugrađane, osobito najmlađe, izdavši tjeralicu za opasnom ženom - Elsom, Snježnom kraljicom.

Harlanska policija na svoju je Facebook stranicu postavila tjeralicu s 'fotografijom' animirane heroine filma čiju produkciju potpisuje američka medijska tvrtka Walt Disney.

Pročitajte i ovo Gužve zbog radnih dozvola Organizacija rada Danima se stvaraju velike gužve: Spavaju pred policijom, a svi žele samo jedno Ilustracija, djeca u školi Nakon svađe Drama u zagrebačkoj školi: Učenik prijetio da će donijeti pušku

"Osumnjičena za kojom tragamo djevojka je duge plave kose u dugoj plavoj haljini koja pjeva 'Puštam sve'. Kada pogledate kroz prozor možete se uvjeriti da je iznimno opasna. Ne pokušavajte je sami uhititi", piše ispod Elsine slike.

Nekoliko minuta nakon objavljene šale, policija je objavila i meteorološko upozorenje u kojemu stoji da će temperature, koje su do tog trenutka iznosile minus 15 Celzijevih stupnjeva nastaviti padati. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene