Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedna je Amerikanka putem eBayja pokušala naći partnera za svoju nećakinju – tražila je muškarce dobrih higijenskih navika koji nemaju frizuru poput Justina Biebera


Emilie Rogers, 21-godišnja Amerikanka iz Nebraske vjerojatno se šokirala kada je na eBayju vidjela oglas namijenjen 'muškarcima dobrih higijenskih navika koji žele svijet učiniti boljim mjestom za život' kojeg je objavila njena teta i u kojem traži idealnog partnera za Emilie.

'Brižna' majka htjela prodati sina i kćer na eBayu

Vezani članci Deniz Baysal (Foto: Instagram) Udala se Hazan: Zbog događaja iz djetinjstva imala je traume, no on joj je pomogao da ih se riješi Princeza Diana i princ Charles (Foto: AFP) Tužna priča omiljene princeze Diane možda je još tragičnija no što se isprva mislilo...

U oglasu kojeg je Diane Hayers objavila, odredila je specifične uvjete oko tetovaža muškaraca 'koje su dobar indikator njihovog unutarnjeg misaonog procesa', muškarci su morali biti striktno heteroseksualni demokrati dobrog obrazovanja stari između 24 i 28 godina, a nisu smjeli imati piercing niti frizuru poput Justina Biebera. No, niti muškarci koji ispunjavaju sve ove kriterije nisu mogli odmah kontaktirati Emilie, već su se prvo morali dopisivati s Diane i ako bi zadovoljili njene stroge uvjete, mogli su poslati poruku i Emilie.

Na Mashableu kažu da je početna cijena koju je Diane odredila za potencijalnog budućeg muža iznosila 9,99 dolara, no ona je rekla da na ovaj način nije htjela zaraditi jer je sav novac htjela donirati u humanitarne svrhe.

Hayes je novinarima Mashablea rekla da je sama došla na ideju za ovaj oglas te o njemu nije obavijestila Emilie i njene roditelje koji su se iznenadili kada su saznali što je napravila, ali kaže da nisu bili ljuti što im je nudila kćer na eBayju po cijeni od deset dolara, već im je to bilo – smiješno. 'Ne možete preživjeti u našoj obitelji bez smisla za humor', rekla je ekipi s Mashablea.

Na eBayju pronašao automobil koji mu je ukraden prije 42 godine!

Inače, njen oglas nije bio dugo postavljen na eBayju – uklonjen je zbog kršenja pravila ove kompanije koja kažu da se na stranicu ne smiju postavljati 'ljudi, ljudska tijela ili dijelovi ljudskih tijela', uz neke iznimke poput lubanja i kostura namijenjenih medicinskim istraživanjima.

Prije nego je oglas uklonjen s eBaya, Diana je već dobila nekoliko ponuda muškaraca koji su zainteresirani za njenu nećakinju – uključujući i 'zabavan mail' muškarca koji je u potpunosti prekriven tetovažama.  

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.