Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Onome tko najviše ponudi'

'Brižna' majka htjela prodati sina i kćer na eBayu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Prodajem sina i kćer onome tko ponudi najviše', stoji u oglasu na eBayu 'brižne' majke.

Dvoje djece ove Australke imaju ispod 10 godina, a zbog pokušaja njihove prodaje na internetu preko podužeg oglasa majka je pod istragom. Oglas je policiji prijavila osoba koja je na njega naišla, a majka je rekla da je sve bila samo šala, piše The Huffington Post.

Pročitajte i ovo Cijene ekskurzija; ilustracija - 1 Cijene samo rastu Sezona krizmi, pričesti, maturalaca i ekskurzija - sve je poskupjelo: Pogledajte na čemu se ne štedi Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta

Regairala je i komisija za sigurnost djece. 'Djeca ne bi smjela biti predmet ovakvih šala, a njihova majka bi trebala naći nešto produktivnije za raditi', poručili su.

'Je li ova žena jednostavno glupa ili je to bio poziv u pomoć?', pita se novinarka jednog australskog roditeljskog portala. 'Također, ako je prenatrpana obavezama kako je onda našla vremena da napiše tako dugi oglas? Jadna djeca', dodala je.

Oglas je uklonjen sa stranice unutar dva sata, a iz policije su rekli kako je još uvijek moguće da se ženi oduzmu djeca.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene