Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odan do kraja

Neopisiva tuga u tim očima: Psić ležao slomljenog srca uz pregaženog mladića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Doki se pojavio i na bdijenju te je stajao uz lijes satima.

Leonardo Valdes, 23-godišnji mladić, smrtno je stradao u srijedu nedaleko od svog doma u čileanskome gradu Concepciónu. Valdesa je pregazio auto, a po svemu sudeći tragedija se odvila ispred očiju njegovog vjernog psića Dokija.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Petrinji Izgubio kontrolu Intervenirali i vatrogasci: Sletio u kanal, teško je ozlijeđen Sprovod 32-godišnje majke koja je poginula u prometnoj nesreći u Kaštel-Sućurcu Kaštel-Sućurac Stotine ljudi oprostilo se od mlade majke koja je poginula u strašnoj prometnoj nesreći: "Iza nje ostaje praznina"

Dokija su pronašli kako slomljenog srca leži pored vlasnika, a svjedoci su tamošnjim medijima potvrdili da se psić jedva nekako pomaknuo nakon što su mrtvozornici odvezli tijelo. 

Valdes i Doki postali su prijatelji nakon što se mladić vratio u grad pomagati majci. Bilo ih je moguće vidjeti kako se svakodnevno druže, a zajedno su ostali i dok tijelo nije položeno u zemlju. Naime, Doki se pojavio i na bdijenju te je satima stajao uz Valdesov lijes. 

I te fotografije ćete moći vidjeti u prilogu lokalne televizijske postaje. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene