Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na 9GAG-u je 'osvanula' fotografija Batmanovog znaka kojeg su izradila dva brata iz Mađarske tijekom svoga ljetovanja u Hrvatskoj.


Dva su Mađara odlučila 'ubiti' dosadu pa su na 3 metra dubine od kamenja napravili veliki Batmanov znak. Za to su im trebala čak četiri dana, a tijekom izrade nisu koristili ronilačku opremu, već samo običnu torbu u kojoj su nosili kamenje. 'Bilo nam je dosadno pa smo odlučili izraditi Batmanov znak pod morem', napisali su pored fotografija. Njihovo malo umjetničko djelo je od tada postalo prava atrakcija lokalne škole za ronjenje.

>> Izradili repliku galije iz 16. stoljeća koja je potonula kod Biograda

Inače, 9GAG je web stranica za zabavu koja se temelji na slikama koje postavljaju korisnici, a koje su zbog svoje komičnosti prozvane 'gegovima', a upravo su se među njima našle i ove dvije zanimljive fotografije iz Poreča.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Vezani članci Kit kod Maslenice - 1 Veliki kit oduševio mještane Maslenice: "Imamo i dupine tu, jako nam je zanimljivo. Ali ne smije ih se uznemiravati" Colin Farrell Ovo je jedan od najseksi muškaraca današnjice, a njegova zapanjujuća transformacija ostavlja bez teksta