Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kreativnost na djelu

Pogledajte što su dva brata napravila na dnu mora kod Poreča!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na 9GAG-u je 'osvanula' fotografija Batmanovog znaka kojeg su izradila dva brata iz Mađarske tijekom svoga ljetovanja u Hrvatskoj.

Dva su Mađara odlučila 'ubiti' dosadu pa su na 3 metra dubine od kamenja napravili veliki Batmanov znak. Za to su im trebala čak četiri dana, a tijekom izrade nisu koristili ronilačku opremu, već samo običnu torbu u kojoj su nosili kamenje. 'Bilo nam je dosadno pa smo odlučili izraditi Batmanov znak pod morem', napisali su pored fotografija. Njihovo malo umjetničko djelo je od tada postalo prava atrakcija lokalne škole za ronjenje.

>> Izradili repliku galije iz 16. stoljeća koja je potonula kod Biograda

Inače, 9GAG je web stranica za zabavu koja se temelji na slikama koje postavljaju korisnici, a koje su zbog svoje komičnosti prozvane 'gegovima', a upravo su se među njima našle i ove dvije zanimljive fotografije iz Poreča.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Karinsko more Zaštita i turizam Najmanje more na svijetu: Građani i struka ne vide prepreke da Karinsko more oduzme titulu Mramornome Ilustracija Porečki 19-godišnjak Zanimljiv ulov policije: Kod mladića pronašli stotine krivotvorenih eura, a onda su mu pretražili kuću...

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene