Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZAZELENIMO SLJEME ZAJEDNO

Podržimo JYSKovu akciju ˝Ne štedi na šumi!˝

PR
PR
U sklopu JYSKove humanitarne akcije pošumljavanja sljemenske zone ‘NE ŠTEDI NA ŠUMI!’, u subotu, 13.04.2019. u 10:00 sati JYSKovi zaposlenici-volonteri i građani okupit će se u blizini Planinarskog doma Risnjak, čime će započeti prvu u nizu akcija pošumljavanja Hrvatske.

 Kroz akciju obnovit će se površine stradale u nekoliko navrata nakon olujnog nevremena što je ključno za vraćanje ravnoteže prirodi dviju zona parka prirode Medvednica.

Pročitajte i ovo Novac za kuću prikupljen - 3 Veliko srce Hrvatske U plamenu im je nestao cijeli život, no pomoć je brzo stigla: Skupljen je novac za kuću obitelji sa sedmero djece, ali postoji jedan problem Kuća stradala u požaru - 2 Sve je progutao plamen Podigli su kredit da bi svojoj deveteročlanoj obitelji osigurali život, a onda je u trenutku sve nestalo: "Suze, užas, noge su se odsjekle"

Hrvatske šume odredile su vrste koje će se saditi, tako da je JYSK donirao sredstva za kupnju ukupno 10.000 sadnica drva bukve.

Svi građani i prijatelji prirode pozvani su podržati ovu hvalevrijednu inicijativu prijavom na link putem kojeg mogu rezervirati svoje biljke za sadnju.

https://jysk.hr/obrazac-prijave-za-sljeme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene