Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šokantna anketa

'Podržavate li Beyoncin prijedlog da se u SAD uvede šerijatsko pravo?'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Medijski analitičar Mark Dice pitao je Amerikance podržavaju li Beyoncin prijedlog Bilderberškoj skupini da se uvede šerijatsko pravo u urbane sredine. Odgovori Amerikanaca su naprosto uznemirujući.

Mark Dice pokušao je na jednostavan način, anketom na ulicama američkog grada, pokazati utjecaj kulture opterećene slavnima i manipulativnu snagu medija.

Tijelo pronađeno u rijeci: Brat dječaka iz Vojvodine priznao da je izmislio otmicu

Nedavno je izašao na ulicu i kamerom snimio anketirane prolaznike koji odgovaraju na njegovo pitanje treba li uvesti šerijatsko pravo. On je pitanje zakamuflirao izjavom o tome da je to nešto što Beyonce, američka pjevačica, podržava, dapače da je to njezina ideja koju je predložila utjecajnoj Bilderberškoj skupini. Prolaznici su se većinom složili s Beyonce. 'Ona zna što radi, zna što je najbolje', rekao je jedan prolaznik.

Beyonceina fotografija izazvala kontroverze na Twitteru

Podsjetimo, Bilderberška skupina sastaje se najmanje jednom godišnje kako bi raspravljala o globalnim pitanjima. Sudionicima je dopušteno da javno govore o sastancima, ali ne i o sadržaju, što pridonosi percepciji organizacije kao tajnog kruga moći. Ove je godine objavljen i popis uzvanika, ali Beyonce nije na njemu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene