Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Briznuo u plač

Brat 'otetog' dječaka izmislio cijelu priču

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijelo 12-godišnjeg Stefana Ilića pronađeno je u rijeci Karaš. Nakon pronalaska policija je opet razgovarala s njegovim bratom koji je ranije ispričao da je Stefan otet.

Brat 12-godišnjeg dječaka iz Vojvodine koji je u ponedjeljak pronađen mrtav inspektorima je priznao da je izmislio otmicu.

Pročitajte i ovo Učionica iz koje su oteta djeca u Kurigi 280 djece oteto u školi Nakon 17 dana oslobođena oteta djeca u Nigeriji: Vlada odbila platiti otkupninu od 690 tisuća dolara Spašavanje na vodi Nestali kupač? Policija i HGSS iz rijeke Mure izvukli tijelo muškarca

Naime, nakon nestanka Stefana Ilića njegov mlađi brat policiji je ispričao da im je, dok su u polju čuvali ovce, prišao crni automobil sa zatamnjenim staklima. Rekao je da su Stefana uspjeli uhvatiti nakon čega su ga ubacili u auto i otišli, dok im je on uspio pobjeći.

OTMICA U VOJVODINI 12-godišnjak pronađen mrtav u rijeci

No, nakon pronalaska Stefanovog tijela policija je opet ispitala njegovog brata koji je tijekom ispitivanja, doznaje Blic, briznuo u plač i priznao da je priču o otmici izmislio te da se negov brat utopio u rijeci Karaš u kojoj je tijelo i pronađeno.

Također, na tijelu preminulog dječaka nisu pronađeni tragovi vezanja što baca dodatnu sumnju na priču o otmici.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene