Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U motelu u Sjevernoj Karolini goste je pitonom zastrašivao jedan muškarac koji je potom završio u zatvoru.


Tony Smith uhićen je i optužen za napad na Jeffereyja Culpu s pitonom ljubimcem Muhkia. Smith koji je odsjeo u sobi 203, rekao je kako je hodnikom samo šetao sa zmijom omotanom oko njegova vrata. Culp je odsjeo u sobi 207. ‘Kada sam htio prošetati zmiju, stavio sam je oko vrata i dok sam prolazio, možda sam uplašio Culpu, a on, kako se čini, ne voli zmije i pozvao je policiju’, kazao je Smith, piše UPI.

Vezani članci Kraljevski piton, ilustracija Gdje je Zoe? Još traje potraga za ženkom kraljevskog pitona koja je odlutala iz dvorišta u Markuševcu Ekipa iz Dumovca na poziv policije preuzela ogromnog pitona Policija šokirala ekipu iz Dumovca: "Halo, imamo ovdje ogromnog pitona..."

Prema pisanju The Suna, s Culpom je bila i supruga Nancy, a glazba koja je dolazila iz njihove sobe bila je preglasna za Smitha, pa im se odlučio osvetiti, nahuškavši na njih pitona većeg od jednog metra.

Culp je ispričao da se situacija ipak odvijala drugačije:. ‘Zmija me udarila u usta i udarcem otvorila moja usta. Smith je noć proveo u zatvoru i kažnjen je s 1.092 američkih dolara. 'Bilo je smiješno što sam zbog toga morao u zatvor', rekao je Smith.