Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završio u zatvoru

Pitonom zastrašivao goste motela

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U motelu u Sjevernoj Karolini goste je pitonom zastrašivao jedan muškarac koji je potom završio u zatvoru.

Tony Smith uhićen je i optužen za napad na Jeffereyja Culpu s pitonom ljubimcem Muhkia. Smith koji je odsjeo u sobi 203, rekao je kako je hodnikom samo šetao sa zmijom omotanom oko njegova vrata. Culp je odsjeo u sobi 207. ‘Kada sam htio prošetati zmiju, stavio sam je oko vrata i dok sam prolazio, možda sam uplašio Culpu, a on, kako se čini, ne voli zmije i pozvao je policiju’, kazao je Smith, piše UPI.

Pročitajte i ovo Pješačenje od Švicarske do Zagreba 887 kilometara u 28 dana FOTO Avantura života! Hrvat pješačio od Švicarske do Zagreba: "Posvećujem ovo svojim unucima" Burmanski piton - 2 burmanski piton Jezivo! Najezda pitona u američkoj državi: Ima ih na desetke tisuća, jako su snalažljivi

Prema pisanju The Suna, s Culpom je bila i supruga Nancy, a glazba koja je dolazila iz njihove sobe bila je preglasna za Smitha, pa im se odlučio osvetiti, nahuškavši na njih pitona većeg od jednog metra.

Culp je ispričao da se situacija ipak odvijala drugačije:. ‘Zmija me udarila u usta i udarcem otvorila moja usta. Smith je noć proveo u zatvoru i kažnjen je s 1.092 američkih dolara. 'Bilo je smiješno što sam zbog toga morao u zatvor', rekao je Smith.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene