Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hongkonški pilot koji je izgubio desno stopalo i potkoljenicu u prometnoj nesreći na Tajlandu izjavio je da namjerava ponovno letjeti u roku od šest mjeseci.


43-godišnji Scott McDonald imao je niz operacija nakon što je na njega naletio motocikl na Phuketu, najvećem tajlandskom otoku, dok je stajao sa strane sa svojim Harley Davidsonom i telefonirao. Nesreća se dogodila 24. siječnja i otada je u bolnici, ali bi uskoro trebao biti pušten na kućnu njegu.

Vezani članci Slika nije dostupna VW predstavio taxi na struju Slika nije dostupna VIDEO: U avion ušao kao starac, izašao kao mladić

McDonald je rođen u SAD-u, radi u Hong Kongu, ali živi sa svojom djevojkom na Phuketu. 'Nadam se da ću se vratiti golfu u roku od tri do četiri mjeseca, a da ću ponovno biti u kokpitu za pet do šest mjeseci', rekao je McDonald.

Ne postoje zabrane koje bi onemogućavale ljudima s protezama da rade kao piloti, navodi agencija dpa. Ravnatelj zrakoplovne tvrtke Cathay Pacific, za koju je dosad radio McDonald, kaže da je njegov povratak na posao moguć.