Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Nakon niza operacija

Pilot koji je izgubio stopalo želi opet letjeti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hongkonški pilot koji je izgubio desno stopalo i potkoljenicu u prometnoj nesreći na Tajlandu izjavio je da namjerava ponovno letjeti u roku od šest mjeseci.

43-godišnji Scott McDonald imao je niz operacija nakon što je na njega naletio motocikl na Phuketu, najvećem tajlandskom otoku, dok je stajao sa strane sa svojim Harley Davidsonom i telefonirao. Nesreća se dogodila 24. siječnja i otada je u bolnici, ali bi uskoro trebao biti pušten na kućnu njegu.

Pročitajte i ovo Maksim Kuzminov Maksim Kuzminov Detalji likvidacije ruskog pilota koji je pobjegao od Putinovog režima: Pronađen mrtav s nekoliko rana od vatrenog oružja Maksim Kuzminov, Sergej Nariškin pronađen izrešetan Šef ruske obavještajne službe o ubijenom ruskom pilotu: "Bio je moralni leš"

McDonald je rođen u SAD-u, radi u Hong Kongu, ali živi sa svojom djevojkom na Phuketu. 'Nadam se da ću se vratiti golfu u roku od tri do četiri mjeseca, a da ću ponovno biti u kokpitu za pet do šest mjeseci', rekao je McDonald.

Ne postoje zabrane koje bi onemogućavale ljudima s protezama da rade kao piloti, navodi agencija dpa. Ravnatelj zrakoplovne tvrtke Cathay Pacific, za koju je dosad radio McDonald, kaže da je njegov povratak na posao moguć.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene