Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gesta za dječaka

VIDEO Helikopterom spašavali - igračku s drveta!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U SAD-u jedan se dječak zabavljao kontrolirajući igračku aviona, no ubrzo je napravio grešku približivši se previše drvu na čijem je vrhu avion zapeo. Kada se činilo da skupocjenoj igrački nema spasa, dogodilo se čudo!

Kako prenosi Metro News, helikopter kojim je upravljao pilot Jimmy baš je tada letio iznad spomenutog područja. Kada je Jimmy vidio što se dogodilo, odlučio je obradovati dječaka i uz pomoć kopilota vratiti mu omiljenu igračku. Nakon što skinuli avion s drveta, lijepu su gestu dovršili slijetanjem pred kuću i vraćanjem igračke dječaku koji u društvu oca i djeda nije skrivao oduševljenje.

Pročitajte i ovo Hrvatska nabavlja dva nova zrakoplova za gašenje požara - 4 Ugovori potpisani Hrvatska nabavlja dva nova zrakoplova za gašenje požara: "Ovo je nova mogućnost, nova snaga" Prelet MiG-21 aviona Iznad Barentsovog mora Bliski susret na ruskoj granici: Rusi tvrde da su presreli dva američka bombardera

>> U igri gurnuo glavu kroz ogradu i zapeo, spašavali ga vatrogasci

Dokaz kako je dobra volja jedino što vam treba da obradujete nekoga, pa makar u tom trenu i vozili helikopter, pogledajte u nesvakidašnjem videu! 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene