Obavijesti Video Pretražite Navigacija
To se zove peh...

Pijani zatvorenik plesao za čuvare, pa mu iz stražnjice ispala vrećica s drogom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je kanadski zatvorenik pod znatnim utjecajem alkohola odlučio izvesti mini predstavu za ostale zatvorenike i čuvare, pa je otkrio i više no što je namjeravao.

Kanadska je policija uhitila muškarca koji je teturao po cesti s pivom u jednoj i cheeseburgerom u drugoj ruci. Po dolasku u pritvor policajci su posumnjali kako je muškarac i pod utjecajem droge, te su ga zatražili da se skine kako bi ga pregledali.

Pročitajte i ovo Ilustracija problemi s drogom u europi "Spuštenih glava i zacakljenih očiju, satima nepomično sjede": Sve je više umrlih od zombi-droge Ilustracija Proširena istraga U Hrvatsku je pokušao prebaciti najmanje 100 kg marihuane: USKOK uhvatio državljana BiH u pokušaju krijumčarenja

Muškarac je upitao policajce jesu li čuli za jednog poznatog kanadskog crtanog lika Cyrila Sneera. Tada je 'pospremio' genitalije među noge kako se ne bi vidjele, sagnuo se i počeo plesati poput tog lika iz crtića.

>> Novi HIT na Internetu: Policija ga privela, a on se raspjevao u marici!

Za vrijeme njegova performansa, policajci su zamijetili komad plastične vrećice kako mu viri iz stražnjice. Brzo su ga obuzdali i izvadili mu vrećicu iz stražnjice. Pokazalo se da je u vrećici bila velika količina izuzetno snažnog analgetika koji se ne može nabaviti bez recepta, te se vodi kao zabranjena supstanca.

Muškarac je optužen za posjedovanje narkotika s namjerom prodaje, te je osim pritvora kažnjen i kaznom od 800 dolara.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene