Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razulareni kockar

KOJI LIK! Evo kako je u kafiću spiskao dobitak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zamislite da sjedite u pubu i da vam odjednom 's neba' počne padati novac. Upravo se to dogodilo radnicima i gostima jednog puba u Urugvaju.

Neimenovani kockar iz Francuske proslavio je rođendan u Urugvaju u posebnom stilu. S terase puba u kojem je pio i slavio, bacao je osvojenih 30.000 dolara u zrak i tako pojedincima dobro 'podebljao' mjesečni džeparac.

Dobio na pokeru pa na slavlje potrošio više od milijun kuna!


Kako piše The Independent, perač suđa u tom pubu je uspio uhvatiti čak 3.000 dolara, dok su ostale gošće i radnici uspjeli prikupiti uglavnom između 100 i 500 dolara. No, to nije sve. Pijani Francuz je iskoristio i nekoliko stotina dolara kako bi pripalio cigaretu.

Pročitajte i ovo Modna revija, ilustracija Uskoro novi kriteriji Francuska donijela mjere protiv brze mode Francois Verove Vodio dvostruki život Potpuno nevjerojatno! Serijski silovatelj pojavio se u TV kvizu u trenutku kada ga je policija tražila zbog 31 silovanja i ubojstva

To je bila itekako loše ideja, jer kad je išao natrag u svoj hotel, shvatio je da nema više novca pa je morao posuditi za taksi. Triježnjenje je sigurno bilo bolno.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene