Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vlasnik u bolnici

Pas pucao na gazdu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pas je najbolji čovjekov prijatelj... osim kada mu ne prostrijeli stražnjicu.

A to je upravo ono što se dogodilo vlasniku psa iz Utaha. Taj pasionirani 46-godišnji lovac, javlja informativni portal KSL.com, zahvaljujući svom vjernom četveronožnom pratitelju završio je u bolnici sa stražnjicom punom sačme.

Njih su dvojica prošli vikend krenula u lov na patke u močvarnom dijelu Utaha. Putovali su čamcem nalik na kanu, pišu mjesni mediji. Muškarac, koji nije imenovan, u jednom je trenutku izašao u plićak kako bi u šipražju postavio mamce za patke. Pušku je ostavio na pramcu kanua, objasnio je zamjenik šerifa okruga Elder Kevin Potter.

'Tada je pas učinio nešto zbog čega je puška opalila', rekao je Potter. Vjerojatno je od uzbuđenja da se što prije pridruži gazdi u lovu poskočio u čamcu i stao na okidač. Punjenje je završilo ravno u vlasnikovoj stražnjici.

Čovjek je potom nazvao 911 i završio u bolnici. Nije ozbiljnije ranjen, na svoju i pseću sreću. (Hina)

Pročitajte i ovo Aron - 2 Oduzet vlasnici FOTO Potresna objava o zanemarenom bernardincu: "Za dlaku je izbjegao umiranje od gladi, a i zlostavljan je" Spasili psa s litice - 7 zapeo u jami FOTO Umislio da je divokoza? HGSS-ovci spašavali psa s litice u starom rudniku

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene