Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iznenađenje!

Pas im pojeo ratu za kredit

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Par iz SAD-a mislio je kako su im lopovi ukrali novac, ali su kasnije shvatili da im je 730 eura pojeo pas. Na svu sreću veći dio ušteđevine su uspjeli spasiti.

Christy i Joe Lourenson primjetili su prije dva tjedna kako im je iz kuće na Floridi nestala koverta u kojoj je bilo 730 eura. Mislili su da im je neko provalio u kuću. Nakon nekog vremena otkrili su kako je misteriozni provalnik zapravo njihov pas Tweety. Miješanac je sa stola zgrabio kovertu i pojeo je zajedno sa svim novcem koji je bio unutra.

Pročitajte i ovo Pitbuli napali dijete tragedija u Italiji Dva pitbula rastrgala 13-mjesečnog dječaka dok se igrao u dvorištu: Majka ga je pokušala spasiti, nju su izgrizli Pas Roger pomaže u potrazi VIDEO/FOTO Sreća da nije upao u policiju: Pas Roger postao zvijezda nakon potresa na Tajlandu

'Suprug i ja smo namjeravali otplatiti još jednu ratu za automobil koji sam kupila pa smo tog jutra htjeli novac odnijeti u banku', ispričala je Christy i dodala kako je primjetila da koverte nije bilo tamo gdje ju je ostavila, a po podu dnevne sobe vidjela je pokidane novčanice.

Bračni par je odlučio dati psu peroksid kako bi ga izazvali na povraćanje. Novčanice su kasnije oprali, zalijepili i odnijeli u banku. Uspjeli su spasiti oko 650 eura. Njihov ljubimac je prije toga nemilog događaja pojeo cigarete, ali na to nisu obraćali posebnu pažnju.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene