Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neodoljivi mirisi

Parfem kao poklon je odlična ideja, a s ova 2 nećeš pogriješiti!

Leccio parfem
Leccio parfem Foto: PR
Ako još niste pronašli miris koji će biti vaš zaštitni znak, predlažemo da pročitate koje su to muške parfeme odabrale dame. Izdvajamo 2 na koje su „pale” isprve!

Osim šarma jedno je od najjačih oružja zavođenja svakog muškarca svakako parfem koji nosi. Iznenadilo nas je da dame parfeme automatski povezuju ne samo sa stilom, već i s karakterom muškarca. Ovo vam može pomoći odabrati najbolji parfem za vas. Pa da vidimo što je oduševilo žene kod mirisa koji zauzimaju ovogodišnji pijedestal!

Pročitajte i ovo PR Hector Army Sat dizajniran za one koji žele svaki dan biti na visini zadatka! Ovaj upečatljivi gadget bit će vaš modni dodatak za svaki styling! PR Narukvica Aureas Amajlija koja se nosi tisućama godinama: Narukvica od koje se nećete htjeti odvojiti

1. Leccio – Zavodljivi muški parfem

Čvrstina, odlučnost i skrivena senzualnost glavne su karakteristike koje prate ovaj parfem. Kombinira klasične i elegantne note drveta i mošusa. Ima prepoznatljiv šarm kojim jednostavno plijeni pozornost. Nije napadan, postojan je i pratit će te cijeli dan. Jednostavan, minimalistički dizajn bočice doprinosi toj skrivenoj privlačnosti koju parfem donosi svakom muškarcu.

Gornje note: Prvi dojam ostavlja profinjena kombinacija mirisa citrusnog voća koje parfemu daje notu svježine, dok lavanda osigurava magnetsku privlačnost.
Srce parfema: Drvenaste note cedrovine čine srce ovog zavodljivog parfema. Dopunjene su aromama jasmina.

Osnovne note: Mošusna baza koja najduže ostaje na koži daje taj prepoznatljivi i magični miris koji odlikuje ovaj macho parfem.

Gdje kupiti i po kojoj cijeni: Zavodljivi parfem Leccio koji ponosno drži mjesto broj 1 na našoj listi možete naručiti na službenoj stranici, gdje ga trenutno možete dobiti uz dodatnih 50 % popusta namijenjenih čitateljima portala dnevnik.hr.

Ocjena:10/10

Za više informacija o parfemu Leccio kliknite ovdje!

Leccio parfem Reyoung parfem (Foto: PR)

2. Reyoung – Neodoljiva muška toaletna voda

Aktivan, kreativan i umješan – takva je bila nit vodilja kod stvaranja ovog neodoljivog mirisa. Mladalačka pokretnost u kombinaciji s trajnim drvenim notama otkriva upečatljivu osobnost za miris koji savršeno odgovara avanturistima, muškarcima koji ne robuju jednom stilu, već vole eksperimentirati. Upakiran u unikatnu dizajnersku bočicu, Reyoung je definitivno izbor kreativnog muškarca mladalačkog duha.

Gornje note: Najintenzivnije gornje note jasmina stoljećima se koriste kao afrodizijak, stoga je ovaj parfem odličan izbor za muškarce koji žele istaknuti svoju privlačnost. U kombinaciji s mentom i citrusnim voćem donosi svježi miris koji odiše muškom snagom.

Srce parfema: Nakon jasmina se javlja trajni miris začinskih i drvenih nota koje su lagane i egzotične. Dašak mističnosti donosi kroz orijentalne mirise cimeta i kima koji parfemu daju prepoznatljivi miris koji se dugo pamti.

Osnovne note: Tajna je trajnosti parfema u osnovi od sandalovine koja će ovaj parfem zadržati na tvojoj koži cijeli dan i istaknuti tvoju individualnost, istančan ukus i ekstravagantnu prirodu.

Gdje kupiti i po kojoj cijeni: Novitet u svijetu parfema, Reyoung, možete naručiti isključivo preko službene stranice. Za sve današnje narudžbe možete ugrabiti popust koji je distributer osigurao samo za čitatelje portala dnevnik.hr.

Ocjena: 9,4/10

Za više informacija o neodoljivom parfemu Reyoung kliknite ovdje!

Leccio parfem Trynde parfem (Foto: PR)

Zaključak

Postoji golem broj kvalitetnih muških parfema no ovaj smo put predstavili 2 koja su dame odabrale kao najprivlačnije.

Oba parfema dostupna su na službenoj stranici DokiShop trgovine koja je relativno mlad brand, ali brand s vizijom. Nastoji revolucionirati online kupnju i učiniti je zabavnom, uzbudljivom te dostupnom za svakoga.

Predstavlja mjesto gdje su kupci uvijek na prvom mjestu, zbog čega se ponuda svakodnevno proširuje kako bi se zadovoljili svačiji ukusi.

Svojim sigurnim i pouzdanim poslovanjem kontinuirano bilježi porast novih korisnika. Usto, statistike pokazuju da se čak 93 % kupaca vraća, što je dovoljan dokaz povezanosti DokiShop branda sa svojim kupcima. Također, pokazuju što ljudi misle o brandu čiji proizvodi čine našu svakodnevicu lakšom, a život ispunjenim.

Vjerujemo da će vam svaki od ovih parfema pomoći da ostavite snažan dojam kao što DokiShop ostavlja na kupce. Također će bez dvojbe upotpuniti vaš osobni karakter, pokazati da imate ukusa i stila i da je parfem za vas više nego obični modni dodatak.

>>> KLIKNITE OVDJE za Leccio zavodljivi muški parfem

>>> KLIKNITE OVDJE za Reyoung neodoljivu mušku toaletnu vodu
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene