Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iz Engleske u Italiju pješice

Par umirovljenika prepješačio 2.300 kilometara u komadu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mike i Janet Higgins pješačili su 148 dana iz Engleske u Italiju i prešli 2300 kilometara. Za ovu su se avanturu odlučili kad su na dar dobili pedometar - uređaj koji broji korake.

Ovaj umirovljeni bračni par dobio je od svoje kćeri na dar su dobili pedometar, uređaj koji broji korake i mjeri prijeđene kilometre. Njihova avantura trajala je 148 dana, prehodali su četiri države, a putovanje je počelo u Shropshireu (Engleska), te završilo na jezeru Garda u Italiji, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ryanaira zrakoplov Drama u zračnoj luci Tragična smrt na nebu: Putnik preminuo od na letu Ryanaira, s njim bila i trudna supruga Brod koji je prevozio migrante Pokušaj dolaska u Europu UN: 45 migranata nestalo, a četiri mrtve migrantice u dvije tragedije na Sredozmlju

>> Pješke od Atene do Londona: Britanski lord stigao u Split

Mike Higgins (61) i njegova supruga Janet (65) pješačili su punih 148 dana od svog prebivališta u Engleskoj do apartmana koji imaju u Italiji na jezeru Garda. Tijekom svog putovanja propješačili su 2300 kilometara i popeli se na 6200 metara nadmorske visine u švicarskim Alpama.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene