Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Žene biraju

Muškarci se od sada mogu i - usvojiti?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Francuske šopingholičarke kući bi osim s vrećicama punim odjeće i cipela mogle ići i s muškarcem kojeg su izabrale u trgovini.

Butik 'Usvojite muškarca' otvorio je svoja vrata ovog tjedna u Parizu obećavajući vrhunsko šoping iskustvo za svaku ženu koja traži Gospodina Pravog, objavio je Reuters.

Pročitajte i ovo Xi Jinping i Emmanuel Macron Diplomatski odnosi Kineski predsjednik sastao se s Macronom: Stiže i u hrvatsko susjedstvo Policija Sjeverne Irske, ilustracija Brutalan napad u Sj. Irskoj Mladića pribili čavlima na ogradu: Policija objavila detalje

Neženje obučene u oskudne kostime poziraju u staklenim kutijama, dok kraj njih prolaze mnogobrojne žene koje biraju hoće li nekoga od njih odvesti kući.

Ideja za ovakav butik dolazi od internetske stranice 'adopteunmec.com' koja je osnovana 2008. godine. Na njoj muškarci mogu objavljivati profile za jedan euro dnevno. Žene besplatno mogu pretraživati te profile i stupiti u kontakt s bilo kojim muškarcem s te stranice.

>> TOP 5 stvari koje muškarci PRVO uoče na ženama!

U butiku 'Usvojite muškarca' nalaze se oni koju svoj profil plaćaju na spomenutom websiteu i žene koje ih vide u butiku, mogu ih kontaktirati preko te stranice. Organizator kaže da najmanje jedan od njih nije otišao kući sam.

'Već znam za tu stranicu i to mi je zabavno', rekla je jedna posjetiteljica butika. Muškarci u staklenim kutijama sami su se javili da se ondje i pojave te su sami birali kostime u kojima se prezentiraju ženama.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene