Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Djevojka sa slike ima sve potrebno za savršen dan na plaži - tijelo za pokazati, vruć bikini i preplanuli ten. No automatska puška?


Šokantna fotografija osvanula je na Facebooku, a nije dugo trebalo da je prenesu prvo izraelski, a kasnije i drugi svjetski mediji. Ukratko, fotka koju možete vidjeti postala je hit na internetu.

Vezani članci Izraelski zračni napadi na Hamasove lokacije - 1 Izrael avionima gađao Hamasove lokacije u Gazi: Poručuju da su odgovorili na raketnu paljbu prema njima Zatvorenik (Ilustracija: Guliver/Thinktsock) Zatvor visoke sigurnosti? Malo sutra: Zatvorenici prokopali tunel ispod umivaonika i nestali bez traga, oglasio se i premijer

>> Ova fotografija izazvala je veliko zgražanje javnosti

Djevojka s fotografije, prenosi The Sun, navodno je pripadnica izraelske vojske, a kako izraelski vojnici obavezno moraju držati svoje oružje sa sobom u svim situacijama izvan vojne baze, onda ova fotografija i ima nekog smisla - Izraelcima.

Ukoliko bi izgubila svoje oružje, djevojka s fotografije mogla bi završiti i u vojnom zatvoru. No, ipak je izvadila spremnik sa streljivom iz automatske puške, pa je prisutna samo neugoda da vas promatra naoružana bikini-djevojka.

Mnogi komentatori fotografije s pravom su se zapitali gdje ova djevojka drži spremnike sa streljivom.

Izraelska vojska ima obvezni vojni rok za žene, koji traje pune dvije godine nakon što navrše 18 godina. Izraelsku vojsku čini gotovo jedna trećina žena, tako da je po tom pitanju jedna od najliberalnijih vojski u svijetu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.