Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TRI PROBLEMSKA ZADATKA

Otvorene prijave za dvodnevno online natjecanje BizHack Hackathon

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska gospodarska komora pokrenula je BizHack Hackathon, online natjecanje za sve one spremne na rješavanje poduzetničkih izazova i stvaranje povoljnijeg okruženja za pokretanje i razvoj poslovanja.

Natjecanje je otvoreno za sve zainteresirane, timove i pojedince, stručnjake i studente, poduzetnike i one koji tek razmišljaju o pokretanju vlastitoga posla. Timovima će biti na raspolaganju 48 sati za izradu i prezentaciju idejnoga rješenja, a kroz natjecanje će ih pratiti mentori.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna HGK donosi Što je poslovni plan i zašto ga mora imati svaki poduzetnik? Slika nije dostupna Dodjela Zlatne kune najboljima Burilović: Unatoč svemu, biznis ne smije i neće stati

Natjecatelji će morati ponuditi rješenje za jedan od tri problemskih zadataka iz domene poduzetništva: (1) kako povećati poduzetničku aktivnost i potaknuti veći broj ljudi na pokretanje vlastitog poslovanja u Hrvatskoj, (2) kako unaprijediti administrativne postupke kod osnivanja i vođenja poduzeća za poduzetnike početnike i (3) kako unaprijediti aktivnosti savjetovanja (edukacije i usmjeravanja) poduzetnika u svim fazama razvoja njihovog poslovanja.

Sudjelovanje je besplatno za sve sudionike, a najbolje čekaju vrijedne nagrade: 20.000 kuna za osvojeno prvo mjesto te 10.000 i 5.000 kuna za drugo i treće mjesto.

Prijave su otvorene do 5. studenog, a natjecanje će se održati u potpunosti online, od 6. do 8. studenoga. Detaljan program natjecanja pogledajte na stranici BizHack programa.

BizHack Hackathon organiziran je u sklopu projekta „Promocija poduzetništva (KK.03.1.2.24.0001)“ u kojemu Hrvatska gospodarska komora (HGK) sudjeluje kao partner. Svrha projekta je poboljšati negativnu percepciju poduzetništva u Hrvatskoj i time omogućiti stvaranje povoljnijeg poslovnog okruženja kao temelja za osnivanje, rast i razvoj poduzeća te društva u cjelini.

Više informacija o projektu BizHack potražite na www.bizhack.eu
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene