Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Robenhorst je između ostalog u kaznu uključio pedeset sklekova na šakama, deset sklekova uz klupicu i trčanje milje u 4:30 ujutro.


Timothy R Robenhorst, Amerikanac iz Green Bayja, silno se razočarao i naljutio kada je doznao da mu je sin Kayden fizički napao i ponizio srednjoškolskog kolegu, te je kao odgovorni roditelj odlučio pokazati djetetu da takvo ponašanje neće tolerirati dok živi pod njegovim krovom. 

Vezani članci Policajci mlate mladića Pokrenuta istraga protiv policajaca koji su pretukli mladića u centru Mostara: Nasilnici suspendirani do daljnjeg Barbara Štrbac Nastavak školske godine za većinu učenika počinje na daljinu: Donosimo detaljan pregled stanja po županijama

Robenhorst je prisilio sina da pozira s plakatom na koji je napisao 'program preodgoja', a u koji je uključio pedeset sklekova na šakama, deset sklekova uz klupicu i trčanje milje u 4:30 ujutro.

Nadalje, sina je natjerao da se ispriča školskom kolegi ispred cijelog razreda, a kao šlag na tortu je dodao i rad na dvjema kućama i oko njih. 

"Danas je moj sin otkrio što se dogodi kada napadaš i zlostavljaš drugu djecu bez razloga. Od svoje djece tražim da nikada ne započinju tučnjave, odnosno da se zauzmu za sebe i dovrše započeto samo budu li žrtve drugih", napisao je otac, čija je slika postala veliki hit na Facebooku

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook