Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snježno kraljevstvo

Zbog NJE će nekome prisjesti božićni blagdani!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog posljednje lutke na policiji, popularnog lika iz prošlogodišnjeg hit crtića, skoro je došlo do fizičkog obračuna roditelja. Proizvođač ne uspijeva proizvesti onoliko lutaka koliko su roditelji spremni kupiti.

Iako je tek studeni, roditelji su već krenuli u potragu za idealnim božićnim poklonom svojoj djeci. Ali, čini se kako ove godine velik broj djece ima istu želju - lutku Elsu iz Disneyevog crtića 'Snježno kraljevstvo'.

Pročitajte i ovo Ilustracija Otac sve gledao Snimka na kojoj brat ubija sestru šokirala je zemlju: S ocem ju je godinama silovao, građani su bijesni Ilustracija Za vrijeme nastave Objavljeni detalji napada u osnovnoj školi, policija otkrila što će biti s ocem koji je nasrnuo na nastavnika

Lutka je toliko tražena da je u Dublinu već kaos kada je u pitanju potraga za njom. Mnoge trgovine već su prodale sve primjerke, a u jednoj je u petak ujutro zbog posljednje lutke na polici došlo i do obračuna roditelja, piše Mirror.

Američki box office osvojila Disneyjeva zimska renesansa

Zbog nimalo 'kraljevskog' ponašanja roditelja i svađe koja je bila na rubu fizičkog sukoba, u trgovini je morala intervenirati i policija. Nitko nije uhićen, ali policijski službenici pregledavaju snimke nadzornih kamera kako bi ustvrdili da nitko nije prekršio zakon.

U želji za zaradom mnogi su iskoristili situaciju i navodno se preko interneta lutka Elsa prodaje za dvostruko veću cijenu nego u trgovinama - odnosno za oko 610 kuna.

Proizvođači već sada ne mogu proizvesti toliko lutaka koliko ih djeca žele, a roditelji su ih spremni kupiti. Što ih tek čeka za dane prije Božića?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene