Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nagradna igra izazvala skandal

'Osvoji put u Ukrajinu i suprugu po izboru'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lavinu nezadovoljstva kod građana Novog Zelanda pokrenulo je radijsko natjecanje u kojem pobjednik dobiva put u Ukrajinu i mogućnost odabira supruge.

Radio The Rock, čiji se signal čujen na cijelom Novom Zelandu, organizirao je natječaj za kojeg priznaju 'kako bi mogao izazvati nelagodu kod mnogih'.

Pročitajte i ovo Ilustracija Raketni udari Velik ruski napad na Ukrajinu, Poljska digla borbene avione: "Glavni cilj neprijatelja su naši ljudi" Aleksandar Bortnikov Oglasio se i Lukašenko Rusija prozvala krivce za teroristički napad u Moskvi: "Naravno da su to oni"

Pobjednik uz buduću mladu dobiva i 12 dana smještaja u Ukrajini te oko tisuću petsto američkih dolara za troškove. 'Oni komercijaliziraju nešto što bi trebao biti važan međuljudski odnos', rekla je socijalna aktivistica Sue Bradford.

Pet finalista će proći psihološka testiranja, testiranja o tome koliko su prikladni za brak, a prijatelji i članovi obitelji moraju posvjedočiti o njihovom karakteru, piše Couriermail.com.au.

>> VIDEO: Aktivistice u toplesu protiv ruske politike

'Na kraju putovanja, oboje moraju odlučiti žele li brak ili ne. Mi zapravo nikog ne ženimo niti udajemo, niti dovodimo ženu na Novi Zeland. Pobjednik sam mora izabrati u agenciji, a onda i odlučiti želi li je dovesti kući', rekao je direktor radija Brad King.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene