Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedan dan bez mobitela u današnje vrijeme može biti potpuno sumoran. Pokazuje to kratki video u kojem je opisan dan djevojke koja mobitela nema.


Na Yout Tubeu je objavljen video pod naslovom 'I forgot my phone' (Zaboravila sam svoj mobitel) koji pokušava dočarati koliko smo svi zaokupljeni tim malim napravama koje stalno nosimo uz sebe.

Vezani članci Traje potraga za djevojkom u rijeci Neretvi kod Konjica - 1 Autom sletjeli u Neretvu: U rijeci pronađeno tijelo djevojke, preživjeli mladić na psihijatriji Slika nije dostupna VIDEO Biciklist se srušio, a vozač kombija ga napao

>> VIDEO Razbio joj mobitel zbog kojeg je umalo skrivila sudar

Jedna je djevojka odlučila dan provesti bez mobitela i situacije u kojima se našla stalno su je podsjećale na to da je bez njega 'ousider', bilo da se radi o jednostavnom odlasku na jutarnje trčanje s dečkom, ispijanje kave u društvu ili odlazak na koncert. Bez mobitela nitko nije puno mario za ono što je imala za reći.

Kako izgleda dan bez mobitela pogledajte i sami u priloženom videu koji je u tri dana pregledan više od šest milijuna puta.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook