Obavijesti Video Pretražite Navigacija
prilika za vozače

Ovo je definitivno dobro znati prije nego što osigurate automobil

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako ste jedan od onih koji slijepo uplaćuje jedno te isto obavezno auto osiguranje prije tehničkog pregleda jer mislite da je jednostavnije obaviti sve na jednom mjestu, ova ponuda promijenit će vaše mišljenje.

Ljubitelji online kupnje dobro znaju kako ona štedi vaše vrijeme, a u puno slučajeva i vaš novac. U Hrvatskoj internetska prodaja polica obveznog auto osiguranja čini samo 3%, no uskoro će se i to promijeniti jer je tržište došao model online kupnje osiguranja uz koji dobivate više i koji mijenja pravila igre zajedno s Vama!

Pročitajte i ovo PR Oglas Kratki predah za Uskrs uz 10% popusta za plaćanje Mastercard® karticama! PR Vrtoglavi extra popusti Blagdanska groznica trese i Osiguraj.me! Vrtoglavi extra popusti i pogodnosti, požuri po superpovoljno obavezno auto osiguranje!

Kupnjom obveznog auto osiguranja na novoj web stranici Osiguraj.me dobivate više odnosno najpovoljniji paket auto osiguranja za koji ste dosad čuli. Ne propustite i božićno darivanje nove web stranice Osiguraj.me od ekstra 15% popusta na policu obveznog auto osiguranja, pravnu zaštitu za samo jednu kunu, poklon bon od 500 kuna za osiguranje Vaše imovine, i čak 1000 kuna popusta pri kupnji na stranici CrnoJaje.hr. Samo jednim klikom na stranicu Osiguraj.me ili pozivom na broj 0800 4881 odaberite vašu policu osiguranja, plaćate li karticom u roku tri sata je možete isprintati i s njome se uputiti na tehnički pregled bez dodatnog čekanja u redovima i razgovorima s agentima osiguravajućih kuća.

"U Hrvatskoj je online prodaja polica obveznog auto osiguranja samo 3%, želimo to promijeniti! Našim kupcima nudimo najveći paket poklona ikad, jednostavnu kupnju i plaćanje, a e-policu dobivate na vaš e-mail i možete ići na tehnički pregled. Želimo mijenjati pravila igre!", kaže suosnivač Hrvoje Bujas.

Ne propustite i božićno darivanje nove web stranice Osiguraj.me i odmah ugrabite ekstra 15% popusta na policu obveznog auto osiguranja, pravnu zaštitu za samo jednu kunu, poklon bon od 500 kuna za osiguranje Vaše imovine, i čak 1000 kuna popusta pri kupnji na stranici CrnoJaje.hr, najvećem grupnom portalu u Hrvatskoj s preko 250 000 registriranih kupaca!

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene