Obavijesti Video Pretražite Navigacija
GENIJALNO

Optimisti u centru Zagreba mogu i besplatno parkirati

Optimizam.hr
Optimizam.hr
Aktualno Galerija Optimizam.hr Optimizam.hr Optimizam.hr Optimizam.hr Optimizam.hr Optimizam.hr Optimizam.hr Optimizam.hr +2 Optimizam.hr Galerija 1/7 >>
Ne radi se o grešci – ako ste i vi ovih dana pronašli dnevnu parkirnu kartu ispod brisača i na njoj zeleni Somersby žig 'plaćeno' - vaš račun je uistinu podmiren...

Iako različite studije već odavno pokazuju da optimizam ima brojne pozitivne učinke na zdravlje, ovih se dana u centru Zagreba pokazuje da može imati i posve praktičnu korist. Naime, neki optimisti koji su dobili dnevnu parkirnu kartu, koju mnogi nazivaju 'kaznom', ipak je nisu morali platiti, zahvaljujući broj 1 cideru u Hrvatskoj.

Ne radi se o grešci – ako ste i vi ovih dana pronašli dnevnu parkirnu kartu ispod brisača i na njoj zeleni Somersby žig 'plaćeno' - vaš račun je uistinu podmiren. Akcija je to kojom je popularni cider Somersby, promovirao svoju novu kampanju kojom se zalaže za proglašenje 21. lipnja danom optimizma.

U centru Zagreba plaćeni su tako deseci dnevnih parkirnih karata, a Somersby je unio dašak optimizma onima kojima bi 'kazne' u suprotnom sigurno pokvarile dan.

U svijetu u kojem sve postaje ozbiljnije nego ikad, Somersby tako želi potaknuti ljude da uživaju u bezbrižnom osjećaju zajedništva i nađu razloga za trenutke uživanja uz omiljeni okus. Svi oni koji smatraju da je optimizma potrebno i više, i da bi nam dobro došao praznik koji ga slavi, svakako mogu podržati inicijativu na www.optimizam.hr.

Na web stranici, osim podrške ovoj pozitivnoj inicijativi, postoji i vrlo raznolik sadržaj koji promiče optimističan način gledanja na svijet. Posjetitelji tu imaju prilike vidjeti i novi vizualni identitet najomiljenijeg cidera u Hrvatskoj, pa je svakako izvrsna adresa za svakog optimista.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene