Dužni smo vas upozoriti da dvaput razmislite prije ulaska u članak jer sadrži fotografije koje bi kod pojedinih mogle izazvati potrebu za povraćanjem.


Kevin Fowler, ugledni teksaški izvođač country glazbe, posvadio se s ljudima koji su ga napali zato što ubija čegrtuše.

Vezani članci Zmije (Foto: Screenshot/YouTube) Na trijemu ih dočekale zaigrane zmije, ali oni baš nisu bili raspoloženi za igranje Zmija (Foto: Screenshot/YouTube) Prestravljeni vlasnici zvali policiju jer se zmija uvukla u pseću kućicu

Naime, na njegovo je imanje je u zadnjih mjesec dana zalutala već treća pripadnica tih otrovnica, a kada se našao na udaru kritika zato što je i nju riješio po kratkom postupku, Fowler je na svom profilu na Facebooku odgovorio na sljedeći način:

Ne gledati prije spavanja: Zavirio je u jamu punu ljutih čegrtuša

"Svi vi koji plačete zbog ubijanja čegrtuši vjerojatno nikada niste vidjeli u životu kako to izgleda kada vas jedna ugrize. E pa, evo vam zato dvije fotografije mog prijatelja Tommyja, odnosno njegove ruke, nakon što ga je jedna prošle godine napala. Još uvijek pohodi operacije i rehebilitaciju.

Svi vi koji suosjećate s tim otrovnicama ćete promijeniti pjesmu jednom kada vaše dijete bude napadnuto dok će se igrati u dvorištu", napisao je Fowler i priložio sljedeće fotografije (još jedanput upozoravamo da su slike, blago rečeno, grozne)  

 
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook