Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ssssstrašno

Ne gledati prije spavanja: Zavirio je u jamu punu ljutih čegrtuša

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Situacija se zakoplicirala kada mu je jedna od otrovnica srušila kameru tamo gdje normalan čovjek ne bi gurnuo ruku ni za milijardu dolara.

Michael Delaney, mladić iz Montane kojemu je neustrašivost očito srednje ime, predstavio je cijelome svijetu pomoću svoje GoPro kamere kako to izgleda kada izazivate brojne i ljutite čegrtuše u njihovoj jami.

Pročitajte i ovo Ilustracija Drama u Tilburgu Pobjegla zelena mamba: "Izuzetno je otrovna, ostanite u kućama" Slika nije dostupna Neopravdani strah Ubili zmiju od 2 metra, mislili da je otrovnica

Njegova avantura od samoga početka nije bila bezazlena, a dodatno se zakoplicirala u trenutku kada mu je jedna od tih otrovnica srušila kameru tamo gdje normalan čovjek ne bi gurnuo ruku ni za milijardu dolara.

2016. nestaje zaliha najučinkovitijeg protuotrova, deseci tisuća života ugroženi

Vrijedu je opremu naposljetku ipak uspio izbaviti pomoću hokejske palice, a nešto je kasnije otkrio na svome profilu na Facebooku da je zapravo njegov otac bio taj koji je mogao gadno stradati.

Naime, upravo je 'Delaney senior' na tu jamu i naletio, a što se u njoj nalazi shvatio je tek kada je već debelo bio u okruženju.

Zanimljivo, Delaney se u medijima pojavio i prije nekoliko godina jer je tada na ove opasne životinje naletio na samo kilometar od svog doma. Pogledajte obje snimke, ali i onu koja otkriva što zmijski otrov čini našoj krvi.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene