Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

CITY CENTER ONE DARUJE

Opremite djecu za školu i osvojite novi Citroën C3!

Sudjeluj u nagradnoj igri City Center one
Sudjeluj u nagradnoj igri City Center one Foto: PR
Početak školske godine je pred vratima, pa će nove torbe, bilježnice, traperice i tenisice biti na popisu za kupnju brojnih roditelja. A nekome od njih školski shopping donijet će fenomenalnu nagradu – City Center one daruje troje najsretnijih posjetitelja novim Citroënom C3!

Vrlo je jednostavno – sa svakim shoppingom obavljenim do 15. rujna (u minimalnoj vrijednosti od 100 kuna) u bilo kojoj trgovini City Centera one Zagreb East, Zagreb West ili Split dobivate mogućnost sudjelovanja u nagradnoj igri.

Ako ste u Splitu, zatražite kupon na Mjestu za informacije, ispunite ga, ubacite u za to predviđenu kutiju i pričekajte izvlačenje. Ako ste u Zagrebu – prijaviti se možete putom on-line obrasca ili SMS-om.

Obavezno sačuvajte račun s kojim ste se prijavili jer će vam možda baš taj račun donijeti ovu super nagradu. I ne brinite, možete sudjelovati više puta s više različitih računa!

Novi Citroën C3 sigurno je nagrada koja bi svakoj obitelji uljepšala i olakšala početak školske godine. Prepoznatljiva crvena metalik boja, ugrađena navigacija na tabletu od 7 inča, zatamnjena stražnja stakla te prosječna potrošnja goriva od samo 4,2 litre dodatni su argumenti zašto se isplati sudjelovati u nagradnoj igri u omiljenom shopping centru. 

Shopping za školu mnogo je ugodniji kada znate da bi vam mogao donijeti genijalni novi automobil. Pravila sudjelovanja i druge informacije pronađite ovdje. Sretno i vidimo se u City Centeru one!

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene