Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Naizgled bezazlena oklada u Tunisu jednog je muškarca koštala života.


Dhaou Fatnassi, 20-godišnjak navodno se kladio s prijateljem kako može pojesti 30 sirovih jaja zaredom. Oklada je bila novčanog tipa, a da mu je to pošlo za rukom, Fatnassi bi odšetao s novcem u ruci, no to se ipak nije dogodilo.

Vezani članci Bombaški napad u Tunisu (Foto: FETHI BELAID / AFP) Napad bombaša samoubojica u Tunisu: Ubijen policajac i ranjeno nekoliko civila Fail (Foto: Screenshot/YouTube) Zbog izgubljene oklade pokušala plesati u učionici pa se razbila kao kruška

>> Milanović Bagi: 'Ajmo se kladit', idemo se kladit' u čast!

Nakon što je progutao 28 sirovih jaja, Fatnassi se srušio na tlo s velikom boli u želucu, a nesretniku liječnici nisu imali šanse pomoći, jer je umro na putu do bolnice, prenosi Daily mail.

Dok su pravilno prokuhana ili pečena, jaja predstavljaju odličan izvor proteina i kao takva su dio zdrave ishrane, sirova jaja mogu izazvati trovanje hranom i mogu u sebi imati bakteriju salmonela.

Ako radite hranu koja zahtjeva sirova jaja, poput majoneze ili sladoleda, koristite pasterizirana jaja, kako biste otklonili ranije navedene rizike.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook