Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izjava o 'slučajnoj državi'

Milanović Bagi: 'Ajmo se kladit', idemo se kladit' u čast!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Zoran Milanović u jučerašnjem je Dnevniku Nove TV rekao kako smatra da je njegova izjava o slučajnoj državi bila jasna.

'Pošto sam tamo proveo cijeli dan, znam točno što sam govorio. I to je svima bilo jasno, to sam rekao na njivi i nakon toga u Garešnici, i iste riječi sam rekao na sjednici Vlade: Hrvatska je slučajna država jer se u njoj stvari događaju slučajno', rekao je Milanović u intervjuu za Dnevnik Nove TV, na pitanje misli li da je spoemnuta izjava bila malo nespretna.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović i Andrej Plenković Uoči izbora Svjetski mediji raspisali se o političkoj situaciji u Hrvatskoj: Plenković je autoritaran, Milanović oštra jezika Ministar Oleg Butković i predsjednik Zoran Milanović Novi nastavak Butković za dobro jutro Milanoviću: ''Koje li ironije, uđeš u kampanju kao predsjednik, a iz nje izađeš kao kravokradica!''

Na opasku novinara Dnevnika Nove TV da nije to baš tako rekao premijer je predložio okladu. 'Baš tako, tim riječima. Idemo se kladit'! Idemo se kladit u čast! Evo nećete se kladit'', rekao je Milanović.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene