Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Oglasnik.hr je okrenuo novu stranicu u poslovanju i predstavio novu internetsku stranicu kako bi korisnicima omogućio još bolju i kvalitetniju uslugu.


„Osluškivali smo, pratili komentare naših korisnika i izradili novu web-stranicu koja dizajnom, funkcionalnošću i lakoćom korištenja prati posljednje trendove na webu. Oglase je moguće predati besplatno u većini rubrika Oglasnika, pa tako i u rubrici Nekretnine - što uključuje iznajmljivanje, unajmljivanje, prodaju i potražnju nekretnina.“ - rekao je Željko Hudoletnjak, direktor Oglasnik d.o.o.

Vezani članci Slika nije dostupna Slovenija: Stavio bubreg na prodaju u oglas, istražuje ga policija Slika nije dostupna 'Mladom bračnom paru poklanjam Golf! Hitno!'

Tvrtka Oglasnik koja je nastala prije 28 godina, otisnula se kao istinski inovator na tržištu oglašavanja, te je Oglasnik postao sinonim za bilo kakav oblik kupnje odnosno prodaje. Generacije su rasle uz njega, a sada je pravo vrijeme da se korisnicima pruži još kvalitetnija i jednostavnija usluga, jer u životu najbolje stvari su besplatne.

U rubrici s nekretninama trenutno se nalazi više od 154.000 oglasa, a Oglasnik je jedini oglasni medij s tolikim brojem oglasa koji nudi besplatnu uslugu oglašavanja nekretnina. Korisnik ne mora više brinuti o stanju na svom računu niti o broju predanih oglasa, dovoljno je samo obaviti registraciju i početi objavljivati oglase.

Oglasnikova velika prednost leži u činjenici da je jedini nacionalni oglasnik, koji osim web platforme izlazi i u tiskanom izdanju te omogućava doseg i do kupaca koji ne koriste internet ili jednostavno - vole pročitati novine.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju