Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Studentica iz Brazila se odlučila na neobičan čin - odlučila je ponuditi svoju nevinost kako bi skupila novac kojim će sagraditi domove siromašnima.


Catarina Migliorni (20) bi u svojoj namjeri da pomogne siromašnima možda mogla i uspjeti budući da je za njezinu nevinost već ponuđeno 155.000 dolara. Novac želi donirati nevladinoj organizaciji koja će izgraditi moderne kuće u njezinoj zemlji, piše Daily Mail.

Mlada Brazilka odbacuje tvrdnje da je prostitutka i kaže da još uvijek vjeruju u ljubav, a u ovome je vidjela priliku da napravi pozitivnu promjenu u svijetu. 'Gledam na to kao na posao. Imam priliku putovati i biti dio dokumentarnoga filma', dodala je. 'Ako to učinite samo jednom, onda niste prostitutka, isto kao što niste fotograf ako uspijete napraviti samo jednu zapanjujuću fotografiju. Aukcija je samo posao, a ja sam romantična djevojka u srcu i vjerujem u ljubav', rekla je Catarina u intervjuu za jedne novine.

>> Okupili 80.000 djevica da plešu i pjevaju kraljici

Catarina se na ovaj pothvat odlučila kada je vidjela oglas producenta Thomasa Williama koji je bio u potrazi za djevicom koja bi pristala snimiti film. Za snimanje filma dobit će 20.000 dolara, dok će od ukupne postignute cijene na aukciji 90 posto pripasti njoj.

Aukcija završava 15. listopada, a pobjednik će biti testiran na spolno prenosive bolesti. Ono što je posebno zanimljivo jest da će se cijeli događaj odviti u zrakoplovu koji će putovati od Australije do Amerike kako bi se izbjegli zakoni koji se tiču prostitucije.

Vezani članci Ivo Ivezić - 1 Pokupovao je pola sela i opustošio šumu, susjedi kažu – ruši i svoje i tuđe. Ispričali su nam kako je umirovljeni policajac postao strah i trepet Slika nije dostupna Drugi pokušaj: Mlada Brazilka PONOVNO prodaje svoju nevinost!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook