Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jednom britanskom tinejdžeru u jednoj je trgovini blagajnik zabranio kupnju gumenih bombona od vina jer je - maloljetan!


15-godišnji Jaz Bhogal već je platio vrećicu gumenih bombona kada ga je prodavač pozvao natrag na blagajnu, piše Daily Telegraph. 'Pitao me koliko imam godina i kada sam rekao da imam 15 godina rekao mi je da mi ne može prodati bombone. Rekao mi je da u njima ima vina i prstom upro na dio vrećice gdje piše 'vinski bomboni'. Ostao sam bez teksta', kazao je Jaz te dodao kako je morao vratiti bombone nazad.

Vezani članci Slika nije dostupna Vlasnik gostionice u Grazu zabranio ulazak ljudima koji dolaze iz Hrvatske Novi oblik prodaje lubenica - 7 Apsurd: Proizvodimo toliko lubenica da možemo nahraniti i turiste, no i dalje ih uvozimo iz čak 17 zemalja!

Jazova majka Sue smatra kako je ta potez trgovca i više nego smiješan. Priznali su to i u trgovini. Komercijalni direktor Hussein Lulani kazao je kako je blagajnik bio 'malo prerevan'. 'Takve se stvari događaju jer poslužujemo milijune ljudi tjedno. Na sreću, ovo je napravljeno u dobroj namjeri. Ispričavamo se Jazu i da pokažemo kako imamo smisla za dobar humor dat ćemo mu da besplatno izabere devet poroizvoda po želji, uz uvjet da su najmanje jedan od njih vinski bomboni', našalio se Lulani.