Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ljubav prema krokodilima

Očevim stopama: Djeca 'lovca na krokodile' u klinču s 600 kg teškom nemani

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Terri Irwin, supruga pokojnog lovca na krokodile Stevea Irwina, i njihovo dvoje djece, 12-godišnja Bindi i 7-godišnji Robert, bez imalo straha bacili su se na 600 kilograma teškog krokodila.

U Zoološkom vrtu koji je u njihovu vlasništvu Irwinovi su jučer započeli s teškim poslom preseljenja pet krokodila. Terri Irwin kaže kako uživa radeći u ZOO vrtu sa svojom djecom. 'Ovo što sad radimo je najveći zahvat u posljednjih 9 godina i prvi put smo mobilizirali i apsolutno sve djelatnike'.

Pročitajte i ovo Dijete s knjigom Festival knjiga "Pazi, knjiga!": Rastući trend ulaska u svijet čarolije razveselio i djecu i autore Cijene ekskurzija; ilustracija - 1 Cijene samo rastu Sezona krizmi, pričesti, maturalaca i ekskurzija - sve je poskupjelo: Pogledajte na čemu se ne štedi

Uz pomoć osoblja ZOO-a Terri, Bindi i Robert bacili su se na glavnu zvijezdu ZOO-a - 600 kilograma teškog i više od 4,5 metara dugačkog krokodila imena Agro kojeg je u divljini još 1988. godine uhvatio Steve Irwin. Agro je sad sredovječan krokodil i ne podnosi niske temperature australskih zima, pa su ga odlučili prebaciti u topliju nastambu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene