Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Terri Irwin, supruga pokojnog lovca na krokodile Stevea Irwina, i njihovo dvoje djece, 12-godišnja Bindi i 7-godišnji Robert, bez imalo straha bacili su se na 600 kilograma teškog krokodila.


U Zoološkom vrtu koji je u njihovu vlasništvu Irwinovi su jučer započeli s teškim poslom preseljenja pet krokodila. Terri Irwin kaže kako uživa radeći u ZOO vrtu sa svojom djecom. 'Ovo što sad radimo je najveći zahvat u posljednjih 9 godina i prvi put smo mobilizirali i apsolutno sve djelatnike'.

Vezani članci Nigerija, ilustracija U masovnoj otmici ubijen policajac, više od 80 učenika oteto u napadu na školu Njemačka policija, ilustracija Počelo suđenje ženi za koju se sumnja da je ubila svoje petero djece, prijeti joj doživotni zatvor

Uz pomoć osoblja ZOO-a Terri, Bindi i Robert bacili su se na glavnu zvijezdu ZOO-a - 600 kilograma teškog i više od 4,5 metara dugačkog krokodila imena Agro kojeg je u divljini još 1988. godine uhvatio Steve Irwin. Agro je sad sredovječan krokodil i ne podnosi niske temperature australskih zima, pa su ga odlučili prebaciti u topliju nastambu.