Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ljubavnica kandidata za gradonačelnika

Znate li kako ZAVESTI političara? Ona će vam otkriti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sydney Leathers, ljubavnica američkog političara Anthonyja Weinera, objavila je svojevrsni priručnik kako zavesti političara. Zavođenje je opisala u deset točaka.

Američki političar, inače kandidat za gradonačelnika New Yorka, Anthony Weiner nedavno je bio upleten u 'seksting skandal' s 23-godišnjakinjom koja je objavila upute na temu kako zavesti političara, piše New York Daily.

Pročitajte i ovo Policija i vatrogasci u New Yorku Kaos u New Yorku VIDEO Podrhtavanje tla i eksplozije probudili građane: Policija odmah podigla helikoptere Auto nakon požara u New Yorku Imaju razloga za to VIDEO Dvije osobe poginule, pet ozlijeđenih u prometnoj nesreći: Zbog jednog razloga policija sumnja na terorizam

'Za mene je Anthony Weiner bio neobičan znanstveni eksperiment. Željela sam vidjeti koliko to daleko može ići', rekla je Sydney Leathers za online magazine XOJane.com.

>> Želi biti gradonačelnik New Yorka, ali NAKON OVOG...

Prvi korak u privlačenju političara je njegovanje njegovog ega. 'Ugodite njegovom ludom alter-egu, i što god da radite, ne smijte mu se. Ponekad je to teško, ali morate imati ozbiljan izraz lica', napisala je Leathers.

Koraci dva, tri i četiri Leathersinog 'priručnika', uključuju glumljenje stidljivosti, iniciranje 'prvog koraka' i manipulacija slabosti političara. U sljedećim točkama, Leather je sve detaljnija i eksplicitnija.

Podsjetimo, Anthony Weiner potvrdio je kako je održavao cyber vezu s mladom djevojkom. Njegova supruga Huma Abedin stajala je kraj njega dok je pred okupljenim novinarima priznao aferu.

Eksplicitne poruke datiraju iz sredine 2012. godine, a Weiner je pod pseudonimom 'Carlos Danger' djevojci obećao novi auto, stan te još štošta. Ona sada svoju vezu s Weinerom iskorištava za medijske istupe poput ovog u XOJane.com.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene