Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

NY Time napravio je popis europskih hotela u kojima ćete se osjećati kod kuće, a predstavnika ima i Hrvatska.


Američki New York Times izdvojio je 10 europskih hotela u kojima ćete se osjećati kao kuće, a predstavnika na popisu ima i Hrvatska. Jedan od nabrojanih hotela je Lešić Dimitri na Krčuli.

Vezani članci Koronavirus, ilustracija Danas znatno manje novih slučajeva, ali za to postoji razlog: U jednoj županiji pozitivno čak 76 posto testiranih Migranti - 2 Stručnjak za sigurnost: "Otisak na leđima izbjeglica potječe ili od štapa ili od pendreka, a ne od oružja kakvo spominju"

'Izgrađen u 18. stoljeću kao biskupska palača, u srcu Korčule, na jadranskom otoku smještenom na pola između Dubrovnika i Splita, hotel Lešić Dimitri ima pet apartmana nalik na stanove', piše NY Times.

VIDEO Zbog njih sve više stranaca dolazi u Hrvatsku

'U rasponu od jednosobnog do trosobnog oni uključuju kuhinje i svaki je uređen u stilu destinacija ispiriranih Markom Polom. To su Venecija, Indija, Kina, Arabija i Cejlon. Na rubu utvrđenog grada malih uličica i terakotom popločanih kuća, hotel nudi pogled na more, a njegov restoran uključuje sjedenje na terasi na vrhu zidina', piše list o hotelu koji je otvoren od 1. travnja do 31. listopada.

Koji mu hoteli prave društvo na popisu pročitajte OVDJE.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook