Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Među 10 istaknutih

VIDEO NY Times o mjestu u Hrvatskoj: Tamo ćete se osjećati kao kod kuće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
NY Time napravio je popis europskih hotela u kojima ćete se osjećati kod kuće, a predstavnika ima i Hrvatska.

Američki New York Times izdvojio je 10 europskih hotela u kojima ćete se osjećati kao kuće, a predstavnika na popisu ima i Hrvatska. Jedan od nabrojanih hotela je Lešić Dimitri na Krčuli.

Pročitajte i ovo Očekuje se dobra predsezona Za Uskrs se očekuje više od 100 tisuća dolazaka Očekuje se dobra predsezona: Broj rezervacija premašuje rekordnu 2019. Hrvatska na sajmu - 1 svečano otvorenje Hrvatska zemlja partner na turističkom sajmu u Zurichu: "Pokušati ćemo ih uvjeriti da je Hrvatska još bliža nego što je bila"

'Izgrađen u 18. stoljeću kao biskupska palača, u srcu Korčule, na jadranskom otoku smještenom na pola između Dubrovnika i Splita, hotel Lešić Dimitri ima pet apartmana nalik na stanove', piše NY Times.

VIDEO Zbog njih sve više stranaca dolazi u Hrvatsku

'U rasponu od jednosobnog do trosobnog oni uključuju kuhinje i svaki je uređen u stilu destinacija ispiriranih Markom Polom. To su Venecija, Indija, Kina, Arabija i Cejlon. Na rubu utvrđenog grada malih uličica i terakotom popločanih kuća, hotel nudi pogled na more, a njegov restoran uključuje sjedenje na terasi na vrhu zidina', piše list o hotelu koji je otvoren od 1. travnja do 31. listopada.

Koji mu hoteli prave društvo na popisu pročitajte OVDJE.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene