Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozila pet sati

Zaspala i vozila 300 kilometara spavajući!?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žena sa Novog Zelanda vozila je 300 kilometara spavajući za volanom, dok je sa mobitela slala SMS poruke, rekla je policija.

Policija je izvijestila kako je primila poziv od druge osobe koja je zabrinuta jer je žena uzela auto, a pati od problema sa spavanjem i može joj se dogoditi da zaspi za volanom, prenosi Emirates24/7.

Pročitajte i ovo Ilustracija otkriven uzrok smrti Pronašli tijelo nestale 36-godišnjakinje prilikom čišćenja HE Čakovec Ilustracija Nezapamćena tragedija UZNEMIRUJUĆE Užas u Slavoniji - lift ubio staricu, svjedoci nesreće za DNEVNIK.hr: "U šoku smo"

Nakon dojave, policija je poslala patrole koje su je pratile uz pomoć njenog mobitela. Njihovi podaci pokazali su kako je vozila 300 kilometara. Nakon petosatne vožnje, pronađena je kako spava na volanu svojeg automobila pokraj kuće u kojoj je nekad živjela. Same vožnje nije se sjećala.

>> VIDEO: Nisu imali pojma tko zapravo vozi taksi...

'Uputili smo joj hitnu zapovijed da se više ne vozi i da traži medicinsku pomoć. Pozivamo ljude da budu otvoreni i iskreni i da traže savjet doktora o njihovoj mogućnosti za vožnju.' rekao je policijski narednik Dave Litton.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene