Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iznenađenje za putnike

VIDEO: Nisu imali pojma tko zapravo vozi taksi...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Norveški premijer Jens Stoltenberg nedavno je obukao uniformu taksi vozača i prevozio građane po glavnom gradu Oslu. Sve to dio je neobične predizborne političke kampanje.

Događaj je prikazan u videu koji je njegova stranka objavila na društvenim mrežama, a pokazuje reakcije putnika u trenutku kad shvate da ih prevozi premijer Jens Stoltenberg, prenosi AP.

Pročitajte i ovo Domagoj Ivanković i Domagoj Janković - 1 O Zokiju i Plenkiju Dva glumca došla na Markov trg pa najavili "Tvrdu kohabitaciju": Glavne uloge imaju predsjednik i premijer Zoran Milanović i Andrej Plenković recite svoje mišljenje ANKETA Milanović ili Plenković: Tko bi bio bolji premijer?

'Vrlo je važno slušati mišljenja građana. Dok se voze u taksiju, ljudi kažu ono što doista misle' rekao je premijer Stoltenberg.

>> FOTO Švedski političar fotkao tetovažu, a uhvatio...

Premijerov glasnogovornik rekao je kako putnici nisu znali da će ih iza volana dočekati premijer, budući da su mnogi od putnika zaustavljali taksi na ulici.

Izbori koji slijede nakon ove kampanje planirani su za 9. rujna, kad će se vidjeti hoće li ovakvi trikovi privući građane.

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene