Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Novi Citroën C3 s posebnom ponudom financiranja u siječnju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kupac plaća trećinu iznosa na početku, trećinu po isteku 12 mjeseci financiranja te preostalu trećinu nakon 24 mjeseca uz 0% fiksne godišnje kamatne stope u HRK.

Novi Citroën C3, automobil koji donosi svježinu i optimizam u svijet automobila, u siječnju je u ponudi s posebnim uvjetima financiranja putem Citroën Financiranja.

Ponuda se odnosi na kupnju vozila na kredit s 3% kamatne stope fiksne u eurima u periodu od 24 do 96 mjeseci. NovI Citroën C3 u ponudi je i na financijski leasing s 0% kamatne stope po modelu 1/3 u trajanju je od 24 mjeseca.

Kupac plaća trećinu iznosa na početku, trećinu po isteku 12 mjeseci financiranja te preostalu trećinu nakon 24 mjeseca uz 0% fiksne godišnje kamatne stope u HRK.

Novi Citroën C3 od lansiranja je u ponudi s produženim jamstvom od 5 godina/80.000 km, s 3 razine opremljenosti: Live, Feel i Shine, benzinskim PureTech 68 i 82 te dizelskim dizelske BlueHDi 75 i 100 motorima.

Već od prve razine opreme nudi sigurnosnu opremu kao što su prepoznavanje znakova ograničenja brzine i upozorenje o nenamjernom prelaženju crte. Ističe se jedinstvenim oblikom i grafičkim elementima koji pridonose njegovom energičnom stavu punom samopouzdanja.

Odvažan stil naglašavaju i brojne mogućnosti personalizacije. Unutrašnjost novog C3 odlikuje se dizajnom koji u prvi plan stavlja udobnost, tako da je svako putovanje ispunjeno zadovoljstvom. Naposljetku, opremljen je suvremenim internetskim tehnologijama, kao što je ConnectedCAM Citroën™, ugrađena kamera visoke razlučivosti koja omogućuje dijeljenje slika i videa, a predstavljena je prvi put u svijetu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene