Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ekstreman trend

Nose pelene kako ne bi morale na WC!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Koliko god čudno se činilo, postoje ljudi koji radije nose neudobnu pelenu cijeli dan, nego da odlaze na WC.

Japanski mediji javljaju kako su pelene za odrasle postale ekstremno popularne među ženama u Japanu. Naime, one tvrde kako im nošenje pelena štedi mnogo vremena. Japanski magazin SPA objavio je članak u kojem iznosi najnoviji trend u Zemlji izlazećeg sunca, prenosi portal OddityCentral.

Pročitajte i ovo Ilustracija VREMENSKA PROGNOZA Stižu pljuskovi i grmljavina, a ponegdje je moguć i snijeg Sunčan dan u Splitu Vremenska prognoza Pred nama je šarolik početak tjedna, barem što se tiče vremena: Meteorolog otkrio što nas čeka

Trend 'muškobanjastih' žena, koje ne brinu previše o svome izgledu i higijeni, postaje sve popularniji u Japanu. Statistike pokazuju kako sve više žena ne čisti svoje sobe kao što su to činile prije, ostavljaju donje rublje svuda po stanu, te su čak prestale uklanjati neželjene dlačice na tijelu.

Međutim, ovo je ipak najekstremniji oblik 'aljkavosti' - žene koje nose pelene kako bi izbjegle odlaženje u toalet. Spomenuti magazin intervjuirao je 25-godišnju djevojku pod pseudonimom Kaori Adachi, koja je rekla kako posljednjih 6 mjeseci gotovo svaki dan na poslu nosi pelenu, kako bi izbjegla odlazak u toalet te uštedjela na vremenu.

>> U školu kreću u pelenama, ne znaju se obući...

Kad kaže pelena, ne misli na uloške koji upijaju kapljice, već na prave pelene koje apsorbiraju svu mokraću i tako omogućavaju osobi da uopće ne ide na WC.

Adachi je rekla kako sada može normalno mokriti dok radi, bez prekidanja posla i odlaženja u toalet. Pojasnila je kako pelene nosi samo kad odjene suknju, jer se na hlačama jasno vidi da nešto 'ne štima'. Također, rekla je kako pelene ne nosi kad se nalazi s dečkom.

Japanski magazin otkrio je kako su trgovci na police počeli slagati pelene za odrasle i to uz proizvode za žensku higijenu. Vjerovali ili ne, Japan ima čak i stranicu za odrasle gdje muškarci mogu vidjeti fotografije žena u pelenama.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene