Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nuždu obavljaju u učionici

U školu kreću u pelenama, ne znaju se obući...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sve je više djece koja pelene koriste i kada krenu u prvi razred osnovne škole.

Britanski učitelji se žale kako se nastava u učionicama sve više prekida jer se djeca ‘unerede’. Mlađe generacije su općenito, prema riječima nastavnika, manje samostalne. Neki čak ne znaju sami ni obući kaput.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nesreća Užas u Njemačkoj: Autobus se prevrnuo, ozlijeđeno je 27 učenika Ilustracija laseri na ratnim brodovima Novo moćno oružje moći će pogoditi kovanicu s udaljenosti od jednog kilometra, a to će koštati tek malo više od 11 eura

>> Plaćaju učenicima za dobre ocjene!

Roditelji djecu ne uče osnovne životne vještine jer su, procjenjuju učitelji, prezaposleni. ‘Roditelji ne uče te stvari djecu jer smatraju da bi to trebala biti obveza škole’, rekla je jedna učiteljica, piše Daily Mail.

Gotovo dvije trećine od 850 osnovnih škola u Velikoj Britaniji koje su anketirane kazale su kako je broj takvih slučajeva posebno porastao u posljednjih pet godina. Sve se više organiziraju radionice za roditelje o tome kako dijete naučiti da koristi toalet.

>> Strava u školi: WC opsjeo duh, učenici vrište i padaju u nesvijest!

‘Trenutačno u svom razredu imam troje djece koja nuždu vrše u gaćice. Ponekad im pelene presvlačim i devet puta dnevno, što znači da se za to vrijeme drugoj djeci uskraćuje obrazovanje’, rekla je učiteljica.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene