Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Što to tamo lupa?

Njegova vas snimka neće umiriti ako i vas u stanu prate neobjašnjivi fenomeni

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Je li se i vama ikad dogodilo što slično, da je nešto tresnulo i da za taj događaj nemate logično objašnjenje?

Benjamin Ivey, grafički dizajner iz Mississippija, zabilježio je u listopadu 2010. godine u vlastitoj kuhinji prizor koji je upravo postao popularan među ljubiteljima paranormalnih fenomena jer snimka dopušta mogućnost da se doista nekakvi nevidljivi entiteti, duhovi ili štogod drugo, nalaze oko nas.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zashiki-warashi Hit video: Kažu da duh ovog djeteta nosi sreću svakom tko ga ugleda Slika nije dostupna Uh, hvala lijepo Imao je osjećaj da ga nešto proganja i doista snimio jeziv entitet

Naime, dok je Ivey ispred kamere držao prezentaciju, iza njegovih su se leđa vrata od kuhinjskoga ormarića neočekivano samostalno otvorila i zatvorila.

Naravno, riječ je o događaju koji i nije tako teško inscenirati, međutim brojni su ostali dojma da je situacija iz zapisa autentična jer Ivey svoju publiku na YouTubeu nikad kasnije nije pretenciozno pokušao uvjeriti da živi u ukletoj kući.

JEZIVI OTOK Za njega tvrde da je najukletije mjesto na Zemlji

Snimka ovakve vrste je na njegovom kanalu izoliran slučaj, iz čega možemo zaključiti da ne govorimo o čovjeku koji je htio zaraditi na priči "dođite vidjeti duhove i pritom se pravite da ne vidite reklame".

Nadalje, Ivey djeluje uživljeno u prezentaciju, smireno i koncentrirano, odnosno istinski iznenađeno jednom nakon što ga prekine zvuk.

Uz to, doima se i kao netko kome je stalo vidjeti je li kamera zabilježila incident, a i opis ispod videa govori da mu je takvo što uspjelo prvi put.

"Oduvijek sam mislio da živim u ukletoj kući. Često noću čujem lupkanje i kuckanje. Napokon imam i dokaz", napisao je Ivey, koji je odradio odličan posao ako se samo našalio uoči Noći vještica (istaknimo da je video objavio 24. listopada). 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene