Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traži se vlasnik

'Nisam ukrala vaš auto, ali mislim da moja mama je'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada je shvatila što se zapravo dogodilo, Nekisia Davis izradila je letke te ih postavila diljem grada.

'Nisam ukrala vaš auto, ali mislim da moja mama je. No, druga je to priča, objasnit ću vam je kasnije, no samo da znate vaš je auto na sigurnom', piše na letku uz priloženu fotografiju zelene Honde, prenosi Daily Inteligencer.

Pročitajte i ovo Ilustracija Potraga za kradljivcem Ukrali Mercedes, vozili se njime dva tjedna, a onda ga se odlučili riješiti: Nije sve išlo po planu Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta

Ta duga priča započela je kada se Nekisia Davis vratila s puta te svratila kod mame u stan kako bi pokupila svog psa kojeg joj je ostavila na čuvanje. Davis je sa svojim prijateljicama otišla na Floridu, a svojoj je mami ostavila poruku da joj pričuva psa, pomeranskog špica te preparkira 3 automobila: Fiat, CRV i zelenu Hondu.

VIDEO Htio uslikati selfie pred nadolazećim vlakom pa dobio nogom u glavu

Kad se vratila s odmora shvatila je kako je majka preparkirala krivu Hondu posluživši se ključem njezine Honde, 'očito rade na svim automobilima', zaključila je Davis.

Zbunjena cijelom situacijom Davis je izradila letke s podacima o automobilu te obavijestila policiju, sve kako bi automobil vratila pravom vlastniku. 'Nazvala sam policiju, bili su onako, sumnjičavi rekli mi kako je cijela situacija čudna te kako mi zapravo ne vjeruju da je majka zabunom uzela tuđi auto', rekla je Davis.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene