Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ups

Nije znao da je 'vani': Voditelj se osramotio ispred cijele države

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ahl je ispred kamera između dva javljanja vježbao glasnice tako što je pjevao operu i oponašao različite dijalekte, što ne bio osobit problem da u nastavku nije počeo iznositi uvredljive stavove.

Fredrik Ahl (43), jedno od najpoznatijih televizijskih lica u Švedskoj i djelatnik televizijske postaje SVT, počinio je u srijedu kardinalnu grešku unatoč silnom iskustvu te ga sada ismijava, ali i napada tisuće ljudi.

Pročitajte i ovo Tri osobe pregazio vlak u Švedskoj Nisu ga vidjeli Velika tragedija u Švedskoj: Teretni vlak pregazio troje ljudi Ilustracija Velika prijetnja "Ako Ukrajina padne, ovo je sljedeća meta": Bivši general otkrio Putinov sljedeći cilj

Ahl je ispred uključenih kamera između dva javljanja vježbao glasnice tako što je pjevao operu i oponašao različite dijalekte, što ne bio osobit problem da u nastavku nije počeo iznositi neke vlastite stavove koji su mnogobrojne uvrijedili.

Tako je useljenike u Švedsku počastio rasističkim izrazom "kebabdžije", ali nije ostao dužan niti jednom dijelu sunarodnjaka jer je ustvrdio da je Eskilstuna grad u kojem nitko ne želi ostati.

"Žalim što sam to učinio. To je bilo užasno i ispričavam se", izjavio je u četvrtak Ahl, koji nije imao pojma da je došlo do tehničkih teškoća i da njegovom šou svjedoče gledatelji.

Hans Zetterberg, jedan od urednika te televizijske postaje, je za portal Expressen izjavio da još nije jasno što je pošlo po zlu unatoč provedenoj istrazi te je i sam ponudio gledateljima ispriku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene