Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kakva odluka...

Nije se mogao odlučiti između dvije žene, pa je oženio obje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
22-godišnji Iračanin istodobno se zaljubio u dvije djevojke iz svojeg sela, no kako nije mogao odlučiti koja mu je draža, zaključio je da bi ih mogao oženiti - obje.

Abdel Rahman Nadžef al-Obaidi početkom godine zaljubio se u svoju 17-godišnju rođakinju Indiharu, a samo nekoliko kasnije i u 21-godišnju Suadu.

'Trebalo mi je punih mjesec dana da odlučim. Roditeljima sam izložio zamisao o tomu da istodobno oženim obje izabranice svoga srca i oni su mi dali potporu, no ostali članovi šire obitelji žestoko su se usprotivili', rekao je neodlučni Al-Obaidi za France presse. No najveći problem je, kako je ispričao bio uvjeriti obje mlade žene u izvedivost nauma.

'Upitao me, što kažeš na to da se ti, ja i Suada oženimo - mislim sve troje istoga dana?', ispričala je Indihara. 'Kratko sam razmislila i odgovorila sam da sam za, no samo ukoliko se prema objema bude odnosio jednako.' Suada je rekla da je isprva bila iznenađena, no kako ju je na kraju Abdel Rahman uspio nagovoriti.

Salman, stariji mladoženjin brat, odigrao je ključnu i uspješnu ulogu u pregovorima s obiteljima obiju djevojaka.

U skladu sa šerijatskim zakonom muškarac može oženiti najviše četiri žene. (Hina)
 

Pročitajte i ovo Ilustracija grad Xianu Kineska vlast mladencima dijeli srećke: "To nije samo početak sretnog bračnog života..." Ilustracija Rezultati ankete Pitali smo vas koji je najgori običaj na vjenčanjima, jedan odgovor daleko je najpopularniji

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene