Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pothvat od 28 godina

Nevjerojatno što je učinio zbog neuzvraćene ljubavi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zaintrigiran zagonetnim starcem s početka spota pjesme Billyja Idola 'Sweet sixteen', bloger Jeremija30 otkrio je jednu nevjerojatnu ljubavnu priču.

'Edwarda Leedskalnina iz Latvije ostavila je njegova 16- godišnja zaručnica Agnes Scuffs, samo jedan dan prije vjenčanja. Razočaran, Edward odlazi za Ameriku, gdje je proveo više od 28 godina gradeći Koraljni dvorac, odbijajući dopustiti da ga bilo tko vidi dok je radio.

Pročitajte i ovo Tragedija kod Novog Marofa Sve službe na terenu Tragedija kod Novog Marofa: Poginula dvojica radnika kod dvorca Bela, zatrpala ih zemlja. Jedan je imao samo 22 godine PR Ponuda novčanika Ogroman izbor sveden na 3 modela – Novčanici koji su pobijedili svaku konkurenciju

Leedskalnin nikada nikome tko ga je pitao nije rekao kako je napravio dvorac. Jednostavno bi odgovorio 'To nije teško, ako znate kako'. Kada su ga pitali zašto je sagradio dvorac, Leedskalnin je nejasno odgovorio da je izgrađen za njegovu 'Sweet Sixteen'. To je učvrstilo vjerovanje da je sagradio dvorac svojoj nevjernoj zaručnici.

Ono što golica maštu je to kako je Edward uspio sam, bez ičije pomoći sagraditi dvorac od kamena čiji poneki blokovi teže i preko jedne tone. Sama ulazna vrata na imanje su teška negdje oko 9 tona i prema riječima kustosa tako su savršeno izbalansirana da se mogu otvoriti prstom', napisao je na Blog.hr-u u svom zadnjem postu bloger Jeremija30.

Jeremija30 je ovu nevjerojatnu priču o neuzvraćenoj ljubavi otkrio nakon što je bio zaintrigiran zagonetnim starcem s početka spota pjesme Billyja Idola 'Sweet sixteen', koja je nastala inspirirana Leedskalninovom nesretnom ljubavlju.

A kompletnu priču o Edwardu Leedskalninu, neuzvraćenoj ljubavi i čudesnom plodu njegovog 28-godišnjeg truda pročitajte u zadnjem postu blogera Jeremija30 na Blog.hr!

Dragi čitatelji, uključite se i 'zaplivajte' blogerskim vodama na Blog.hr-u, gdje u samo nekoliko klikova možete otvoriti svoj blog i upustiti se u blogersku avanturu, a vaše najbolje uratke objaviti ćemo na našim stranicama Dnevnik.hr-a!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene