Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kao iz bajke

Nevjerojatno: Lisica i divlja svinja pomogle klokanima u bijegu iz ZOO-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zaposlenici njemačkog Zoološkog vrta blizu Frankfurta tragaju za odbjeglim klokanom kojem su u bijegu pomogle životinje iz obližnje šume.

U ovom se trenu negdje u Njemačkoj krije odbjegli klokan, a kao glavni pomagači u bijegu sumnjiče se lisica i divlja svinja.

Pročitajte i ovo Riječki karneval Filmski scenarij Nevjerojatan plan za bijeg iz zatvora u Rijeci: Iskopali tunel, htjeli se izgubiti među maškarama Milijan Brkić i Josipa Pleslić Nove poruke Tko je Klokan iz poruka Josipe Rimac i Milijana Brkića?

Michael Hoffman iz parka Hochwildschutzpark Hunsruck kazao je kako je nestali klokan samo jedan od tri koji su pobjegle te noći uz nesumnjivu pomoć stanovnika obližnje šume.

>> VIDEO: Klokan zalutao na krov

Hoffman kaže kako su klokani iz svoje nastambe pobjegli zahvaljujući lisici koja se ušuljala u ZOO, te iskopala rupu kraj ograde njihova kaveza. U ovoj je akciji sudjelovala i divlja svinja iz šume koja je iskopala drugu rupu ispod ograde koja okružuje zoološki vrt. Tako su klokani pobjegli u šumu, piše The Guardian.

'Dva klokana smo pronašli i vratili, a trećeg još tražimo' rekli su iz ZOO-a.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene